Motorizuotas „TopGear“ šou atkeliauja į Kauną
Atnaujinta: 2020-03-09
  • TG_awards_logo

Šį trečiadienio vakarą į laikinąją sostinę atkeliaus Lietuvos, Latvijos ir Estijos žurnalo „TopGear Apdovanojimų 2014" renginio karavanas. Jis įsikurs prekybos ir  laisvalaikio centro „Mega" automobilių aikštelėje, kuri kelioms valandoms virs lig šiol neregėtų ratuotų triukų arena.

Gruodžio 11-osios vakarą šalia Kauno „Megos" bus galima išvysti 22 pretendentus į geriausio Baltijos šalyse automobilio karūną. Konkurse dalyvaujančių automobilių vilkstinę į laikinąją sostinę atlydės motorizuoto britiško šou „TopGear Live" dvasia sukurta unikali programa. Jos metu prekybos ir laisvalaikio centro „Mega" lankytojai sužinos ką ir kaip iš tiesų reikėtų daryti sugedus starteriui ar išsikrovus akumuliatoriui. Atsakymą žada pateikti dvi regbio meistrų komandos, kurios bandys pasiekti rekordą 20 metrų stumdamos automobilius. Kad stipruoliai per daug neatsipalaiduotų, naudojantis renginio partnerių „Dell" pateikta kompiuterine technika, bus matuojamas jų distancijos įveikimo laikas ir maksimalus greitis.

Netrukus po regbio komandų rungtynių, bus galima stebėti visiškai priešingą reginį - „Sraigių dragą". „TopGear Apdovanojimų 2014" dalyviai varžysis, kas lėčiau - nė akimirkai visiškai nesustodamas - įveiks 20 metrų aktarpą.

Poros valandų improvizuota šiųmečių automobilinių premjerų šou palies ir rimtas problemas. „TopGear Lietuva" komanda susprogdins dvi oro saugos pagalves ir pamatuos, kiek jos nusvies žaislinius automobilius. Ši demonstracija turėtų duoti daugiau nei pakankamai peno apmąstymams, kas nutinka tokį smūgį gavusioje galvoje ir kaip prisegtas saugos diržas gali padėti išvengti tokių bėdų.

Pasirodymas šalia prekybos ir laisvalaikio centro „Mega"  - antroji „TopGear" Didžiojo Baltijos kelio stotelė. Trečiadienio rytą 22 automobilių karavanas iš sostinės pajudėjęs Talino link kas vakarą vis kitame Baltijos šalių didmiestyje surengs naują pasirodymą. „TopGear" pakeliui su kolegomis vairuotojais taip pat sveikinsis „Neste Oil" degalinėse, kuriose sustos pasipildyti kuro atsargų. Kaune ir Klaipėdoje automobilių parodą bus galima pažiūrėti ne tik renginių metų, bet ir šalia „Europa Royale" viešbučių, kuriuose apsistos karavano dalyviai.

„TopGear Apdovanojimų 2014" renginys Kaune vyks gruodžio 11 dieną prekybos ir laisvalaikio centro „Mega" automobilių stovėjimo aikštelėje. Pradžia - 18 valandą.

 

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Efektyvūs stabdžiai saugo slidžiame kelyje

Efek­ty­vūs stab­džiai rei­ka­lin­gi bet ku­riuo me­tų lai­ku, ta­čiau la­biau­siai - žie­mą

Apie automobilių variklių žvakes

Nors dyzelinių ir benzininių automobilių variklių žvakės

13 „Mitų griovėjų“ sugriautų automobilinių mitų

Laidą „Mitų griovėjai" žino beveik visi televizijos žiūrovai.

Lyginame: variatorius, robotizuota PD ir automatinė PD

Nesvarbu, pirksite naują ar naudotą automobilį, tikrai kils klausimas ...

Autoservise gali ir "nurengti"

Sunku būtų rasti vairuotoją, negirdėjusį nė vienos istorijos apie...

2011-ieji – perversmo automobilių pramonėje metai

Galima drąsiai teigti, kad 2011 m. įeis į automobilizmo istoriją.

Pasaulinės automobilių pramonės laukia nauja krizė?

Įvertinus tai, kad dauguma Japonijos gamyklų vis dar nedirba, klausimas tampa labai aktualus

Servisų meistrai tyko lengvatikių

Dalis automobilių remonto dirbtuvių meistrų sėkmingai įvaldė techniką, kaip pasipelnyti iš patiklių ir mažai ką apie mašinų remontą išmanančių žmonių.

Automobilių vagies prisipažinimas

Rusijos žiniasklaidoje pasirodė įdomus straipsnis, kurio autorius teigia gavęs interviu iš automobilių vagystėmis užsiimančio žmogaus.

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: