Įdėk prekę
Atnaujinta: 2020-03-09
  • 1
  • 2
  • 3-prisijungiam
  • 4-priskirtos-im
  • 5-produkt
  • 6-produkt1
  • 7
  • 9-paeiksliuko
  • 10--paveiksl
  • 11-kategorijos-keitimas
  • 12-kategorijos-keitimas1
  • 13-rezultatas

Prekių talpinimo abonementinis mokestis yra 150 eur/metams + 20 eur. vienkartinis įmonės atnaujinimo mokestis.

Kodėl prekę įsidėti į autoreviu.lt

Kaip įsidėti prekę

Kaip įsidėti prekę

Pirmiausia, ką turite padaryti, tai užsiregistruoti kaip vartotojas . Registruojasi darbuotojas, atsakingas už informacijos talpinimą, nurodydamas savo vardą, pavardę ir patvirtina, kad sutinka su naudojimosi portalu taisyklėmis.

registruojamės

Gavę automatinį atsakymą jūsų nurodytu elektroniniu paštu, patvirtinkite registraciją. Atsiųskite laišką adresu sj@iks.lt . Laiške nurodykite savo įmonės pavadinimą, elekroninį adresą, kuriuo registravotės,  bei pageidavimą talpinti prekes. Tada jums bus bus atsiųstas patvirtinimas, kad jūs jau galite talpinti prekes. (Prekių  talpinimas mokamas).

Patiems talpinti prekes nesudėtinga.

Prisijungiame

Prisijungiame

Pasirenkame "Priskirtos įmonės"

pasirenkame ÄÆmonÄ™

prekÄ—s dÄ—jimas1

prekÄ—s dÄ—jimas2

Užpildome visus laukus

užpildom visus laukus

Nuotraukos dėjimas

Reikalavimai nuotraukoms:

  • *jpg, *gif
  • iki 100Kb
  • iki 800x600 pix

Dedant reikalavimų neatitinkančią nuotrauką ji neįsidės

nuotraukos dÄ—jimas 1

Parašome nuotraukos pavadinimą, jei reikia - autorių. Prikabiname nuotrauką. Sudėją visas nuotraukas, spaudžiame "pridėti"

nuotraukos dÄ—jimas 2

Kategorijos priskyrimas

Kategorijos keitimas1

Pasirenkame reikiamą kategoriją (kategorija gali būti tik viena)
Spaužiame "pridėti"
Spaužiame "atnaujinti"

Kategorijos keitimas2

Jūsų prekė patalpinta

Rezultatas

Keli patarimai:

kuo labiau pavadinimą artinkite prie labiausiai naudojamo raktinio žodžio, panašiam produktui paieškokite kito linksnio ar net panašaus pavadinimo, būtinai panaudokite pavadinimus - raktinius žodžius prie nuotraukų.

Šie veiksmai leis geriau atrodyti tiek mūsų, tiek svetimose paieškos sistemose.

Teisingas sudejimas:
Aiški nuotrauka, trumpas aiškus aprašymas, kaina - dar geriau su nuolaida.

 

Įmonės gali į autoreviu.lt įsidėti neribotą kiekį savo prekių  pavyzdžių

AUTOREVIU.LT portale aktyvuota funkcija, kuri leidžia įmonėms savarankiškai talpinti į portalą savo produkcijos ar paslaugų aprašymus.  Automobiliai, motociklai, dviračiai, atsarginės dalys, techninės pagalbos medžiagos  suskirstytos pagal sritis. Tai leidžia interesantui lengvai surasti dominantį produktą. Pirkėjas gali matyti produkto nuotraukas, aprašymus, technines charakteristikas, kainą. Sukurta labai paprasta administravimo sistema leidžia įmonėms labai paprastai įsidėti didelį kiekį savo produkcijos aprašymų ir juos administruoti.

Prekės gamintojo kainomis

Pritraukdami didelį automobilių ir motociklų rinkos dalyvių kiekius,  sukuriame milžinišką, ištisus metus, ištisą parą veikiančią parodą - prekybos centrą. Automobilių, motociklų ir atsarginių dalių pardavėjai gali skelbti akcijas, nuolaidų kampanijas, kooperuoto pirkimo pasiūlymus. Tokių galimybių negali pasiūlyti nė vienas prekybos centras. Mūsų duomenų bazėje savo produkciją siūlo tiesiogiai automobilių, motociklų, laisvalaikio prekių, atsarginių dalių tiekėjai ir gamintojai, aplenkdami prekybos centrus ir siūlydami kainas be prekybos centrų antkainio.

Pirkėjai galės pirkti kooperuotai

Automobilių, motociklų, atsarginių dalių pirkėjams sudarysime sąlygas medžiagas įsigyti tiesiai iš gamintojų, be prekybos centrų antkainių. Tai ypač svarbu perkantiems didesnius kiekius atsarginių dalių ar serviso įrangos. Sukurta dienoraščių sistema leis pirkėjams kooperuotis gaunant dar geresnes kainas iš tiekėjų. Pavyzdžiui, registruotas vartotojas padangų temoje įrašo: „Man reikia 6 ratų komplektų, kooperuojamės ir su vienu užsakymu einame pas tiekėją". Susibūrus daugiau norinčių padangų, jau su didesniu kiekiu galima paskelbti minikonkursą tarp gamintojų ir gauti geresnes kainas. Arba prekybos centruose esantys užrašai apie kainas perkant kelis atsarginių dalių komplektus - eiliniam pirkėjui praktiškai neįmanoma surasti antrą pirkėją, kuriam tuo metu reikėtų tų pačių dalių ir nuolaida už kelis dalių komplektus daugiausia teorinė. Tuo tarpu dabar galima „Atsarginės dalys, reikmenys" temoje parašyti „Mane domina šie dalių komplektai", ir įdėti dominančių dalių nuorodą ar aprašymą. Perkame kartu ir gauname nuolaidą. Tiekėjai tikrai duos gerą kainą, kuri daugeliu atvejų bus geresnė nei perkant prekybos centre.

Išsamesni produkto pristatymai

Kaip rodo mūsų ilgalaikė patirtis, pirkėjui labai svarbu žinoti, kur galima pigiau įsigyti automobilių priežiūros reikmenų, atsarginių dalių, kokias paslaugas siūlo automobilių servisai ir pan. Pristatydamos savo produktą, įmonės galės išsamiau pateikti ir tai, kokias naujoves jos siūlo, kokių nuolaidų gali tikėtis klientai.

Pirkėjų pritraukimas

AUTOREVIU.LT yra dalis didelės portalų grupės, kovo mėnesį pritraukusios virš 350 000 Lietuvos gyventojų. Tai 18 pozicija tarp Gemius tiriamų portalų. Portalų lankytojai gerokai skiriasi nuo įprasto interneto lankytojo - mūsų lankytojai išsiskiria didelėmis pajamomis ir aukštomis pozicijomis kompanijos valdyme ( Gemius duomenys). Produkcijos pristatymas iš AUTOREVIU.LT bus matomas ir verslininkų pamėgtame VISASVERSLAS.LT, ir prabangaus poilsio mėgėjų ANONSAS.LT, ir statybų portale ASA.LT.

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Efektyvūs stabdžiai saugo slidžiame kelyje

Efek­ty­vūs stab­džiai rei­ka­lin­gi bet ku­riuo me­tų lai­ku, ta­čiau la­biau­siai - žie­mą

Apie automobilių variklių žvakes

Nors dyzelinių ir benzininių automobilių variklių žvakės

13 „Mitų griovėjų“ sugriautų automobilinių mitų

Laidą „Mitų griovėjai" žino beveik visi televizijos žiūrovai.

Lyginame: variatorius, robotizuota PD ir automatinė PD

Nesvarbu, pirksite naują ar naudotą automobilį, tikrai kils klausimas ...

Autoservise gali ir "nurengti"

Sunku būtų rasti vairuotoją, negirdėjusį nė vienos istorijos apie...

2011-ieji – perversmo automobilių pramonėje metai

Galima drąsiai teigti, kad 2011 m. įeis į automobilizmo istoriją.

Pasaulinės automobilių pramonės laukia nauja krizė?

Įvertinus tai, kad dauguma Japonijos gamyklų vis dar nedirba, klausimas tampa labai aktualus

Servisų meistrai tyko lengvatikių

Dalis automobilių remonto dirbtuvių meistrų sėkmingai įvaldė techniką, kaip pasipelnyti iš patiklių ir mažai ką apie mašinų remontą išmanančių žmonių.

Automobilių vagies prisipažinimas

Rusijos žiniasklaidoje pasirodė įdomus straipsnis, kurio autorius teigia gavęs interviu iš automobilių vagystėmis užsiimančio žmogaus.

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: