„Biker‘s children party“
Atnaujinta: 2020-03-09
  • veju_laumes
  • veju_laumes1

Kad ir ką sakytų, bet vaikai yra ir bus gyvenimo gėlės. Žinoma, kartais ši frazė skamba banalokai, tačiau dažnas, turintis vaikų, pritars, kad jie mūsų gyvenimą ne tik puošia, bet ir gerokai praturtina. Tiesa, norint, kad šios „gėlės žydėtų", jas reikia puoselėti, jomis reikia rūpintis. Lietuvoje šiandien situacija tokia, kad tėvai, rūpindamiesi, kad vaikai turėtų ko pavalgyti ir apsirengti, išvyksta į užsienį ir kartais net negali savo atžalų apkabinti ir priglausti. Dažnas iš tų, kurie liko gimtinėje, sau gali leisti tik tai, tačiau vaikams reikia gerokai daugiau. Vaikams reikia švenčių, spektaklių, koncertų... Juk būtent vaikystėje žmogus pradeda formuotis kaip asmenybė, tad būtina, kad nuo pat pirmųjų dienų vaikas galėtų eiti teisinga kryptimi.

Motoklubo „Vėjų Laumės" narės, būdamos ne tik moterys, bet ir motinos, nusprendė prisidėti prie Lietuvos vaikų, kaip brandžių asmenybių, formavimosi proceso. Būtent todėl pirmasis klubo renginys skirtas vaikams ir jų tėvams. Pagrindinė renginio idėja - pramogaukime, žaiskime, šypsokimės ir džiaukimės gyvenimu kartu su vaikais, nes to reikia ne tik mus, bet ir jiems. Ta šiluma, kurią šiandien atiduosime atžaloms, su kaupu grįš vėliau. Vienos pagrindinių nelaimių ir nesutarimų šeimoje priežasčių - susvetimėjimas ir dėmesio stoka. Gali būti, kad renginys radikaliai nepakeis bendros nelabai teigiamos situacijos Lietuvoje, bet jis bent jau bus pirmas žingsnis į tėvų ir vaikų santykių gerėjimą ir teigiamos atmosferos šeimose formavimąsi. Pinigai, žinoma, užima svarbią vietą mūsų gyvenime, tačiau reikia nepamiršti, kad jokios materialinės vertybės nepakeis tėčio ar mamos apsikabinimo. Būtent todėl visiems vaikams (laukiami visi vaikai) renginys bus nemokamas (suaugusiesiems bilietas kainuos 20 Lt).

Renginio pavadinime parašyta, kad tai baikerių vaikų šventė - „Biker's children party", tačiau jame laukiami visi vaikai, jų tėveliai, močiutės ir seneliai. Galiausia, juk tie tėveliai, kurie yra baikeriai, vasarą lankėsi įvairių klubų organizuojamuose renginiuose, tad jiems beveik visi savaitgaliai buvo užimti. Dabar, atėjus rudeniui ir oficialiam baikerių sezonui pasibaigus, jie tapo laisvesni, tad tikrai galės atvykti su atžalomis į pirmą tokio tipo renginį Lietuvoje.

Įvertinus tai, kad renginys skirtas vaikams, jam buvo pasirinkta atitinkama vieta - kelyje Vilnius-Trakai esantis restoranas „Trakų dvarkiemis". Ši vieta pasirinkta neatsitiktinai. Restoranas turi didžiulę automobilių stovėjimo aikštelę, kurioje tilps ne tik automobiliai ir motociklai, bet net ir autobusai. Renginio organizatorės pasirūpino, kad tie svečiai, kurie neturės savo transporto, taip pat galėtų pasiekti renginio vietą, o vėliau saugiai grįžti namo. Specialiai jiems visą naktį iš restorano į Vilnių kursuos autobusiukas.

Viduje yra didžiulės patalpos, kuriose visiems svečiams užteks vietos. Pirmajame aukšte veiks ne tik restoranas, specialiai renginiui sukūręs vaikų meniu, - vyks šokiai, žaidimai, konkursai vaikams ir jų tėveliams. Pertraukose tarp konkursų neteks nuobodžiauti. Specialią programą šiam renginiui paruošė ir susirinkusiesiems pristatys grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys", pasirodymą surengs „Raganiukės teatras".

Kadangi renginys vyks atokiau nuo miesto ir tikimasi sulaukti svečių ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš užsienio, organizatoriai pasirūpino ir miegamosiomis vietomis - tam bus skirtas visas antras pastato aukštas. Tiesa, „Dvarkiemis" - ne viešbutis, o restoranas, tad norintiems čia pasilikti rekomenduotina turėti savo miegmaišius. Tų, kurie nakvynei nuspręs pasirinkti kitą vietą, organizatorės pasiūlys palankiausias kainas siūlantį viešbutį. Koks tai bus viešbutis, organizatorės dabar nenorėjo atskleisti sakydamos, kad tada renginiui neliks jokių naujienų ir staigmenų.

Taigi, dar kartą visiems primename, kad vaikams skirta šventė - „Biker's children party" - vyks šių metų spalio 30 d. restorane „Trakų dvarkiemis", adresu: Užukampio km., Senųjų Trakų sen., Trakų raj.

Maršrutas

Preliminari šventės programa (nes gyvenime gausybė netikėtumų, ir kai kas gali keistis).

Šventės pradžia 16.00 val., planuojama pabaiga 21.30 val.

(Duris atversime 15.00 val.)

Programa:

Nuo 16.00 iki 16.30 svečius pasitiks linksmas pasakų herojus.

Nuo 16.30 iki 17.30 interaktyvi programa „Teatro žaidimų skrynelė": spektaklyje dalyvauja ne tik aktoriai bet ir vaikai.

Nuo 17.30 iki 18.30 žaidimai, rungtys ir konkursai (ne tik vaikams bet ir suaugusiems). Dovanos ir staigmenos laukia tų, kurie aktyviai dalyvaus šventėje.

Nuo 18.30 iki pabaigos:

Šokių studija ir jos programa

„Antikvarinių Kašpirovskio dantų" koncertas

Šventę vainikuos įspūdingi fejerverkai.

Laukiame jūsų visų - „Vėjų Laumės"

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

7 patarimai, kaip keliuose jaustis saugiu už motociklo vairo

Lietuvoje už motociklo vairo dažniausiai sėda 40-44 metų didžiųjų miestų gyventojai

Kaip išsirinkti dviratį internetu?

Kaip išsirinkti ir kodėl yra patartina rinktis dviratį internetu. Patarimai bei gairės, kuriomis vadovaujantis taps lengviau išsirinkti sau tinkamiausią dviračio variantą.

Kaip išsirinkti dviratį?

Kokį dviratį pirkti, koks dviratis tinkamiausias Jūsų pomėgiui, pagal ką rinktis dviratį, svarbios dviračio dalys

Kad važiavimas dviračiu netaptų kančia: dažniausios traumos ir kaip jų išvengti

Dažniausiai pasitaikančios lėtinės dviratininkų traumos

Taisyklės, kurias privalo žinoti kiekvienas dviratininkas

Dviratininkai yra lygiateisiai eismo dalyviai, keliuose turintys teises ir pareigas bei privalantys laikytis kelių eismo taisyklių

Atviras laiškas – Dėl motociklų „modelinių metų“ žymėjimo motorinių transporto priemonių registracijos liudijimuose

Motociklų savininkams problemos kyla pirmą kartą Lietuvos Respublikoje registruojant ...

Speciali dviratininkų apranga – tarsi jų antra oda

Plintant dviračių kultūrai Lietuvoje kaip ant mielių auga ir...

Didžiausi ir skaudžiausi pavojai tyko vasarą

Tiek Vilniuje, tiek kituose šalies miestuose dviračių transporto priemonių pastebimai daugėja...

„Hyosung“ motoroleriai – madingas vasaros akcentas

Už lango, kad ir ne kalendorinė, bet jau vasara.

Naujienos ALT 2013 parodoje

Prabėgusį savaitgalį Vilniuje, „Litexpo" parodų centre šurmuliavo... (Papildyta)

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: