Automobilių apžvalgos – pagalba renkantis naudotą automobilį
Atnaujinta: 2020-03-09
  • IMG_2873__Small_

Automobilininko gide autoreviu.lt naujas skyrius - „Automobilių apžvalgos". Skyriuje sudėtos naudotų automobilių apžvalgos, kurios buvo kaupiamos portale kelerius metus. Automobilį perkantis žmogus galės pasitikrinti, ko galima tikėtis iš pasirenkamo automobilio, kokie gedimai dažniausiai kamuoja šio prekių ženklo automobilius.

Nepaisant to, kad esame vos ne daugiausias automobilių turinti tauta, o naudotų automobilių prekyba klesti, nebuvo vietos, kur būtų buvę galima lengvai gauti nepriklausomo eksperto patarimą dėl norimo automobilio. Nuo šiol modelių aprašai, jų techninės charakteristikos, specialistų patarimai ir komentarai, draudimo, lizingo bendrovių darbuotojų pastebėjimai bus vienoje vietoje ir lengvai randami. Kiekvienas, kuriam aktualu automobilio pirkimas arba pardavimas, čia ras naudingos ir tinkamos informacijos. Tikimės, kad taip padėsime ne vienam mūsų skaitytojui priimti teisingą sprendimą ir neapsigauti. Juk šiaip ar taip, automobilis - vienas brangesnių pirkinių. Klaida renkantis ar perkant transporto priemonę gali kainuoti labai brangiai. Deja, bet nesąžiningų pardavėjų, siekiančių pasipelnyti iš patiklių pirkėjų, visais laikais buvo ir bus. Jokiu būdu neteigiame, kad perskaitę mūsų turimą medžiagą skaitytojai žinos viską. Ne. Jie žinos pagrindinius dalykus, kuriuos reikia pasverti ar ką įvertinti, ieškant, tariantis arba perkant automobilį.

Siekdami pagreitinti paiešką ir padėti mūsų skaitytojams rasti reikiamą informaciją, automobilių aprašus ir patarimus dėl jų įsigijimo iškėlėme į atskirą kategoriją - „Automobilių apžvalgos" - esančią pagrindiniame meniu.

 

Komentarai (0)
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

Ko nepamiršti įsigyjant automobilį

Naudingi patarimai, kokių svarbių dalykų nepamiršti prieš ir po įsigijus transporto priemonę ir norint ją įregistruoti savo vardu.

Patikrinimas: kas devintas į šalį įvežamas automobilis turės būti sunaikintas

Netinkami eksploatuoti automobiliai yra atlieka, todėl nereikia apgaudinėti pirkėjų, kad prikeltas „skenduolis" ar „frankenšteinas" yra patikimas automobilis

Naudoto automobilio pirkimas: ką reikėtų žinoti?

Praktiniai patarimai iš teisinės pusės

Automobilių pirkėjai apgaudinėjami nauju būdu

Tie, kas gudrauja veldamiesi į abejotinus sandorius ir ketina apgauti valstybę, dažniausiai apgauna patys save

10 brangiausių automobilių Pasaulyje

1963 m. „Ferrari 250 GTO" tapo brangiausiu automobiliu Pasaulyje...

Dubajuje likimo valiai paliekam super automobiliai

Vienuose miestuose veriasi smegduobės, kituose gatves nukloja šiukšlės...

Mažiausiai pirkėjų dėmesio sulaukusių automobilių penketukas

Modeliai, kuriais nusivylė ir gamintojas, ir pirkėjai...

„Nissan Micra ELLE“ – pažangiausia moters draugė

Stilinga, žavi ir mylinti didmiestį...

„Hyundai ix35“ – pažindinamės iš naujo

Labai pravartu po pertraukos vėl sėsti prie...

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: